Afgelopen weekend een druk programma voor Sven Hol. Op zaterdag stond de derde clubwedstrijd in Ermelo op het programma. De training ging goed, snelheid was in orde en het gevoel goed.

De eerste manche nam Sven een redelijke start en werkte zich al snel op naar de 2e positie. Hij kon het tempo van de kopman redelijk volgen maar moest hem tegen het einde toch laten gaan, de eerste 3 rijders zaten dicht bij elkaar met het gevolg dat Sven helaas een positie verloor en de manche als derde af moest sluiten.
De 2e manche was Sven gebrand om de boel recht te zetten maar dit werkte helaas averechts. Teveel spanning en te geforceerd rijden zorgde voor meerdere valpartijtjes met een 4e plek tot gevolg. Helaas maar jammer.. hoort er ook bij. Leermomentjes.
Daarna wedstrijd 2 van de Brabantcup op het circuit in Biest Houtakker. Echt een circuit voor Sven bleek al in de training. Veruit de snelste!
De eerste manche was Sven echter zo gebrand op succes dat ook hier weer de spanning een goed resultaat in de weg zat. Een valpartij bij de start maakte een inhaalrace noodzakelijk. Dit lukte goed, binnen een mum van tijd zat Sven op de 2e positie op weg naar 1, helaas een klein valletje wat een positie kostte, een derde plek was het resultaat deze manche.
De 2e manche, alles was nog mogelijk.
Een voorzichtige start maar binnen een ronde opgewerkt naar de koppositie. Met verre sprongen en door snoeihard en netjes te rijden werkte Sven een voorsprong op, alles leek goed te komen tot helaas alweer een dom valpartijtje in de laatste ronde hem een positie terug werpte.
Een 2e plek deze manche en in het dagklassement waren het gevolg.
Enorm goede progressie dit weekend, nog iets aan de zenuwen werken. De spanning speelt soms parten!

About the Author

Gerelateerde berichten

De vele regenval voorafgaand aan de wedstrijd was een feit. Maar dankzij een perfecte inzet van het...

Op het kartcircuit in Eindhoven nam het team succesvol deel aan de vier wedstrijden van...

Na de tweede plaats op het TT Circuit van Assen staat het team ruim aan de leiding in het...