Op donderdag werd er afgereisd naar de foutecross in Lopik. Met 5 teams onder hoede van Schutterracingteam was het een drukke bedoeling. Op vrijdag hebben alle 3 de auto’s de voorronde overleefd en plaatsten zich voor de finale van maandag.

Op zaterdag waren er nog 2 auto’s aan de beurt. Beide auto’s hadden in de eerste 10 rondes problemen maar die werden snel opgelost door het super monteursteam! Na rond 76 was het helaas over voor de nieuw gebouwde Audi TT en werd met motorproblemen aan de kant gezet. De andere auto heeft met diverse problemen later in de race toch nog plaat 53 weten te bereiken en zo ook de finale gehaald.

Zondag werden er 2 versnellingsbakken gewisseld, uitlaten gerepareerd en de nodige deuken uit de auto’s gehaald om op maandag de finale te rijden. De finale werd door 2 auto’s netjes uitgereden de andere 2 strandde in het zicht van de haven met nog 8 en nog 3 rondes te gaan.

Op 2e pinksterdag werd er door Cor ook gereden op Raceway Venray met de stockcar F2.

In de training viel de wegligging wat tegen dus met wat veranderingen naar de 1e heat.

Dit bleek goed uit te pakken en hij pakte een 6e plaats. Heat 2 en 3 nog een aantal dingen geprobeerd maar dit pakte niet goed uit met een 18e en 13e plaats.

Voor de finale werd de afstelling van de 1e manche toch weer teruggezet en dit bleek goed te gaan met een mooie 3e plaats! De auto word deze week weer klaar gemaakt om zondag op Lelystad de resultaten weer proberen te verbeteren.

In de onderstaande link een leuk artikel van Hart van Nederland over de Lopik 500 race. https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2017/1076465/

About the Author

Gerelateerde berichten

De vele regenval voorafgaand aan de wedstrijd was een feit. Maar dankzij een perfecte inzet van het...

Op het kartcircuit in Eindhoven nam het team succesvol deel aan de vier wedstrijden van...

Na de tweede plaats op het TT Circuit van Assen staat het team ruim aan de leiding in het...