Op Hemelvaartsdag stond er weer een race gepland op speedway Blauwhuis. ’s Ochtends bleef het flink regenen maar gelukkig werd het tegen de middag droog en kon er boven verwachtingen geracet worden.

De eerste heat startten zowel Michael als Colin. Na een aantal ronden ligt Colin ver voor en weet Michael zich ook snel op te werken naar voren. Helaas Spinde Colin maar kon gelukkig snel weer door wat resulteerde in een 2e plaats met een voorsprong van 0,008 op Michael zijn 3e plaats. Heat 3 wordt er weer door beiden gestart. Na genoeg bumperwerk en mooie gevechten wint Michael deze heat en Colin wordt 6e. Heat 4 stond alleen Michael aan de start. Hij had niet de snelheid van de heat ervoor door een erg gladde baan maar wordt toch netjes 4e. Heat 5 was Colin zijn laatste heat voordat de finale gereden wordt. Na een aantal herstarts en mooi bumperwerk helaas de baan moeten verlaten met een lekke band.

Net voor de finale kwam er nog even een flinke regenbui over het circuit. Gelukkig weten ze de baan netjes te preparen voor de finale en dit werd een super spannende finale.

Na 3 koprollen en herstart na herstart weten Michael en Colin op plaats 1 en 2 te finishen.

Een super resultaat als team waar iedereen hard voor gewerkt heeft. Volgende week staat de autocross van Lopik op het programma waar het team met 2 auto’s de Lopik 500 gaat meerijden.

About the Author

Gerelateerde berichten

De vele regenval voorafgaand aan de wedstrijd was een feit. Maar dankzij een perfecte inzet van het...

Op het kartcircuit in Eindhoven nam het team succesvol deel aan de vier wedstrijden van...

Na de tweede plaats op het TT Circuit van Assen staat het team ruim aan de leiding in het...