De vele regenval voorafgaand aan de wedstrijd was een feit. Maar dankzij een perfecte inzet van het Trimunt circuit personeel konden 218 rijders aan de start verschijnen. Tijdens de kwalificaties bleek een lage bult, net voor de “Tafel” schans zodanig gevaarlijk dat deze nog voor aanvang van de 1e manches aangepast werd.

Het arsenaal van T2M bestond vandaag uit de vaste rijders Kenny en André. Erik zit vervelend genoeg in een revalidatie voor zijn slechte knie welke ook nog geopereerd moet. Zijn ervaren vervanger Durk Akkermans stond voor hem in, en presteerde zeer zeker niet onder de maat.

Al direct na het vallen van het starthek was het stuivertje wisselen tussen Durk en André. Het was een prachtige strijd, veel lol en napraatten. Kenny daarentegen zette vandaag de beste start met een 7e plaats in de wedstrijd. Ook maakte hij de snelste ronde binnen het team.

Bart Conen maakte de snelste dagtijd (met een dikke 450cc 4-takt). Alex van der Veen maakte de snelste tijd in de 125cc 2-takt klasse, het verschil was maar 5 seconden tov Bart dus!

About the Author

Gerelateerde berichten

Op het kartcircuit in Eindhoven nam het team succesvol deel aan de vier wedstrijden van...

Na de tweede plaats op het TT Circuit van Assen staat het team ruim aan de leiding in het...

Sven heeft de laatste wedstrijd van 4 om de Brabantcup gereden op het mooie circuit van de Mcca in...