Vandaag stond de derde wedstrijd van de BeNeDu cup op het programma in Kleinhau, Duitsland. Deze wedstrijd telt tevens mee voor het NK van de M.o.n Er stond een volle dag gepland, Sven en team moesten dus om 8 uur al aanwezig zijn.
Om 4 uur ging de wekker, om 7 uur waren zij ter plekke.
Van te voren had het team al bedacht dat er kansen waren op een goed resultaat omdat dit een wat hardere baan betreft. Die circuits liggen Sven meestal goed en dat bleek ook wel, in de tijdtraining werd er een mooie derde tijd gerealiseerd 😊.
De eerste manche nam Sven een goede start en hij lag het grootste deel op podiumkoers echter zorgde een klein schuivertje ervoor dat hij zwaar teleurgesteld op de 5e plek over de finish kwam. Nog steeds een super resultaat met nog steeds een kleine kans op een beker.
De 2e manche moest het dan gebeuren, er gebeurde echter vreemd genoeg niet veel. De start was niet zo best en Sven kwam totaal niet in zijn ritme, hij slaagde er helaas niet in nog ver naar voren te rijden.
Al met al een dag met dubbele gevoelens, hij heeft super gereden op zo’n enorm circuit met grote hoogteverschillen, zijn beste resultaat ooit gehaald in zo’n wedstrijd maar toch had er iets meer in kunnen zitten..

About the Author

Gerelateerde berichten

De vele regenval voorafgaand aan de wedstrijd was een feit. Maar dankzij een perfecte inzet van het...

Op het kartcircuit in Eindhoven nam het team succesvol deel aan de vier wedstrijden van...

Na de tweede plaats op het TT Circuit van Assen staat het team ruim aan de leiding in het...