Een weekend met sterke heats en mindere finale resultaten voor Schutter Racing Team. Op zaterdag 29 september werd de laatste wedstrijd van het seizoen op speedway Emmen verreden. De strijd om de gouden helm werd gereden als finale van de dag. Dit was de eerste wedstrijd waarin het Schutter racing team met 3 auto’s aan de start kwam. Het was een dag met goede resultaten in de heats en helaas iets minder in de finale.

Michael Won 1 heat, een 4e en een 11e plaats.

Cor werd netjes 2e, 12e en lekke band maakte een DNF. Colin reed strak naar een 2e, 2e en nog een 3e plaats. In de finale ging het er stevig aan toe en na de eerste bocht raakte de radiateur van Colin lek waardoor het einde finale was. Michael had een goede start maar raakte in een spin. Helaas liep de motor daarna warm dus ook einde wedstrijd. Cor reed snelle tijden maar moest na de start van achteraf beginnen en werd nog netjes 7e van de 30 deelnemers.

Op zondag reed Cor weer op het asfalt circuit van raceway Venray. Na zaterdag op het onverharde gereden te hebben was het aanpassen geen probleem voor Cor. Heat 1 ging zeer goed met een 2e plaats, heat 2 werd hij 4 en in heat 3 sterk 4e. De finale was net als zaterdag een domper met een aanrijden van een andere coureur en dat resulteerde in een DNF.

Deze week kan er niet stil gezeten worden in de schuur, volgende week staat alweer de laatste gravel wedstrijd op het programma bij de FAC Blauwhuis.

About the Author

Gerelateerde berichten

De vele regenval voorafgaand aan de wedstrijd was een feit. Maar dankzij een perfecte inzet van het...

Op het kartcircuit in Eindhoven nam het team succesvol deel aan de vier wedstrijden van...

Na de tweede plaats op het TT Circuit van Assen staat het team ruim aan de leiding in het...