Chimay staat in België bekend om zijn straatcircuit waar vroeger door veel legendes werd geracet. De Supermoto rijders gaan deels over het circuit van Chimay en het daarnaast liggende stukken offroad.

Kwalificatie
Helaas de zaterdag niet kunnen trainen ivm tijd gebrek. Zondag meteen de kwalificatie gereden.

Helaas zat Léon niet lekker op de motor en heeft zich kunnen kwalificeren voor een P4 in de Nationale B. uiteraard niet het resultaat waarop Léon had gehoopt.

RACE 1
Na wat aanpassing aan de vering van de motor begon Léon de wedstrijd met een geweldige kopstart. Na 2 ronden stond hij zelfs al 4 seconden los op de 2 man. Helaas verremde Léon zich op het rechte stuk, en kwam hij tot stilstand in de bandenstapel. Hierdoor viel Léon terug op een P10. Gelukkig wist hij de motor snel weer aan de praat te krijgen en begon hij aan een geweldige inhaal manoeuvre. Hij wist zich na 5 ronden alweer te plaatsen op P2. En hield dit ook netjes vast en kwam over de finish op P2.

RACE 2
Opnieuw wist Leon de race te beginnen met een geweldige start.
Na 2 ronden wist Leon zijn motor al naar P1 te manoeuvreren. Dit heeft hij heel netjes vast gehouden en de race keuring uit gereden. Dus een hele mooie P1 voor Léon.

Race 1: P2

Race 2: P1

Overall: P1

About the Author

Gerelateerde berichten

Vrijdagochtend is Sven Hol afgereisd naar Frankrijk voor een weekend motocross. In het begin van de...

Zaterdag 16 juni werd de 2e Twentecupwedstrijd in ST Isidorushoeve verreden. Voor Railey was dit de...

Fabian Dootjes, 14 jaar uit het mooie Noorden doet aan grasbaanrace bij de VTBM in klasse 85 CC....