Zaterdag 28 april is Bryan aangekomen op Venray. Hier wordt de eerste wedstrijd gereden voor seizoen 2018. Bryan doet mee in de Wankel klasse. Op zaterdag kreeg het team de afstelling van de kart goed voor elkaar. De training verliep goed.

Zondag 29 april was het weer compleet anders. Het team moest de kart anders afstellen voor het natte weer. De vrije training ging erg goed. Bryan had een tweede tijd. De kwalificatie was ook op een natte baan. Hier reed de coureu de tweede tijd met drie honderdste van een seconde achter de nummer 1. Na de kwalificatie stopte het met regenen en begon de zon te schijnen.

Bij de eerste wedstrijd was de baan droog. De start ging slecht. Bryan viel terug naar de vierde plek. Tijdens de wedstrijd vocht het team om de tweede plek. Uiteindelijk ging Bryan als tweede over de finish. De start bij de tweede wedstrijd ging al beter. De coureur vocht om de eerste plek. Helaas viel Bryan in het gevecht terug naar de vierde plek. Snel werd de derde plek weer terug gewonnen. Bryan ging als derde over de finish.

Bij de laatste wedstrijd mocht het team als derde starten. Bryan had bij de start geen plekken verloren. Tijdens de wedstrijd reden de coureurs met z’n drieën voor de eerste plek. In 1 van de laatste bochten maakte de nummer 1 een fout, waar Bryan van konden profiteren. Hij ging als nummer 2 over de finish.

Bij het dagklassement stonden de coureurs met z’n drieën op hetzelfde aantal punten. De laatste manche bepaalde wie eerste werd. Bryan Nijhof behaalde een tweede plaats.

About the Author

Gerelateerde berichten

De meest verre race van het NES 500 kampioenschap werd verreden op de Lausitzring. Dit grote...

Zaterdag was Kart4Fun aangekomen op https://www.circuitparkberghem.nl/. Daar werd voor seizoen 2018...

Je kunt wel stellen dat dit één van de favoriete banen is van Adriaan voor het Europees...