Zaterdag werd er weer gereden op speedway Emmen. Michael Schutter heeft deze dag als enige gereden wegens het nog niet afzijn van de andere auto’s. De 1e manche ging er gelijk hard aan toe, na een paar goede gevechten geëindigd op een 7e plaats.

In heat 2 zat de snelheid er beter in na wat veranderingen aan de afstelling. Helaas klom Michael op de achterband van een andere rijder en verloor zo een hoop plaatsen en eindigde hij op plaats 9. Heat 3 ging het beter en werd hij met een mooi gevecht 5e. In de finale liep het allemaal volgens plan.  Er spinde iemand en hij kon geen kant meer op met als resultaat een hoop blikschade en een uitvalbeurt tot gevolg. Een wisselende dag met wat goede veranderingen aan de auto maar een minder resultaat.

Op zondag werd er gereden door Cor Schutter op het asfalt circuit van Lelystad. De baan was overnacht nat geregend maar gelukkig was het droog. De 1e heat op een opdrogende baan ging perfect en na een mooie race 2e geworden. Heat 2 was een totaal droge heat en dat zorgde voor meer tegenstand met een 7e finishplaats. De 3e heat ging gepaart met een hoop bumperwerk en helaas een kapotte motor waardoor ook deze racedag tot een vroeg eind kwam.

Komende week wordt weer hard door het team gewerkt om op 26 en 27 april de Kingsbattle op speedway Blauwhuis te rijden met 2 auto’s.

About the Author

Gerelateerde berichten

De meest verre race van het NES 500 kampioenschap werd verreden op de Lausitzring. Dit grote...

Zaterdag was Kart4Fun aangekomen op https://www.circuitparkberghem.nl/. Daar werd voor seizoen 2018...

Je kunt wel stellen dat dit één van de favoriete banen is van Adriaan voor het Europees...