Black Cat op EK Tractorpulling

Agri  / 

Het Black Cat team heeft afgelopen weekend deel genomen aan het Europees Kampioenschap tractorpulling in Alphen. Het team had aan de hand van het algemeen klassement in het Nederlands Kampioenschap een ticket verdiend voor het EK.

Maar eerst werd er afgelopen zaterdag deelgenomen aan het puntenklassement voor het NK. Hier werd een mooie 6e plek veroverd. Het was trouwens de laatste wedstrijd voor dit seizoen. Uiteindelijk is de Black Cat 4e in het algemeen klassement geworden. Het team is met dit resultaat supertrots.

En toen was de grote dag aangebroken voor het team namelijk het EK. De Black Cat ging de strijd aan met de Europese toppers. In de eerste run werd een schitterende Full Pull neergezet. Tussen al het Europese geweld een superrun. De Black Cat werd klaargemaakt voor de grote finale. Met een mooie balans werd een afstand neergezet van bijna 86 meter. Uiteindelijk bleek dit goed voor een 8e plaats. Er had misschien wat meer in gezeten omdat de banden van de Black Cat er niet beter op worden. Je verliest op een bepaald moment teveel grip. Toch is het team supertrots op deze prestatie..

Het wedstrijdseizoen is voor de Black Cat nu afgelopen. Her team gaat zich nu bezig houden met de aanschaf van nieuwe achterbanden en misschien nog wat extra paardenkrachten ,om het volgend jaar weer te gaan knallen.

About the Author

Gerelateerde berichten

Afgelopen weekend heeft de Black Cat zijn wedstrijd verreden tijdens het Powerweekend in Made. De...

Afgelopen zaterdag heeft team Black Cat de tweede wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap...

Afgelopen weekend vond de eerste competitie wedstrijd plaats van de Grand National tractorpulling...